Homlokzati nyílászárók

PVC profilok

SCHÜCO-BERG, nyílászárók

Prémium minőségű, német Schüco profillal, Magyarországon gyártott PVC nyílászárók. Kiemelkedően magas biztonsági megoldásokkal már az alap kivitelekben is (felár nélkül!).
Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik hosszú távon megbízható, kitűnő szerkezeti elemekkel ellátott és gondosan megtervezett, stílusos nyílászárót keresnek; és fontos számukra a minőségi, precíz kivitelezés. 

GEALAN-REKORD nyílászárók, zseniális kombináció

Meggyöző érvek TELJES VONALÁBAN JÖVŐBIZTOS az S 9000-es profilrendszerrel egy modern, nagyobb beépítési mélységű rendszert kap, amely mind az új építéseknél, mind pedig a felújításoknál alkalmazható.

Homlokzati nyílászárók

Aluminium szerkezetek

PONZIO, alumínium nyílászárók

Pozitív tapasztalataink miatt Ponzio® profilrendszerekkel dolgozunk. Több mint félévszázados múltjuk nem csak a profil fejlettségén látszik, megbízhatóságukkal is kitűnnek a többi közül.

Aliplast

Alumínium ajtók, ablakok, függönyfalak, télikertek. Korszerű alumínium rendszer, különösen alacsony energiaigényű épületek kivitelezéséhez, illetve energia megtakarítási felújításokhoz ajánlott.

Homlokzati nyílászárók

Fa nyílászárók

Pannon Therm

Természetes fa nyílászárók, egyedi megrendelésre magas minőségben. A legkülönbözőbb méretű alakú nyílászárók gyártása különös gonddal.

Homlokzati nyílászárók

Tetőtéri ablak

ROTO-FRANK, tetőtéri ablakok és kiegészítők

Kényelem, energiahatékonyság és biztonság: az előnyök hármas kombinációja, amivel tetőablakaink hozzájárulnak ahhoz, hogy egy tetőtérből valódi otthon válhasson.  A gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag és a párazáró fólia gondoskodik az tetőablak megfelelő hőszigeteléséről és a hőhidak kiküszöböléséről.

Beltéri nyílászárók

Beltéri ajtó

FULL, beltéri ajtók

Magas minőségű, egyedi igényeknek megfelelően, Magyarországon gyártott fa beltéri ajtóink nem csupán nyílászáró tulajdonságaik lévén szolgálják ügyfeleink kényelmét, hanem esztétikai szempontból is – mint a lakás csodás bútor elemei – teremtik meg és varázsolják egyedivé otthonuk megjelenését!

STANDARD, beltéri ajtók

Magyar szabvány méretű dekor fóliás beltéri ajtók raktárról azonnal.*  Üvegezett ajtók megrendelésre, 20 féle választható üvegezési típus rövid határidővel, 12 féle üveggel vagy dekorbetéttel rendelhető.

24 hónap gyártói garancia.

*( Raktárkészeltről csak a tele kivitelű ajtók elérhetőek, az ajtólapok üvegezése megrendelésre történik)

Beltéri nyílászárók, DOMOFERM Tűzgátló ajtók

DOMOFERM, tűzgátló ajtók/acél ajtók

A DOMOFERM ajtói több szempontból is ideálisak: letisztult és modern megjelenést kölcsönöznek, kiváló minőségűek, és az acél miatt rendkívül időtállók – csak párat kiemelve. Az acéltermékek gyártásának szakértőjeként termékeinkkel mi minden igényére megoldásokat kínálunk: tűzgátlásra, betörésvédelemre, füstgátlásra, zajvédelemre, és hővédelemre is.

DOMOFERM,tok

A DOMOFERM acéltokok rendkívül tartósak és kiváló ellenállóképességük van a külső hatásokkal szemben – mint például a változó páratartalom vagy a kártevők. Az ellenálló galvanizált acélon kiváló minőségi primer bevonat is található, hogy később még egyéni igények szerint lehessen festeni.

DOMOFERM, üvegezés

A DOMOFERM üvegezések nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de a kiváló funkcióik is önmagukért beszélnek. A tűzgátló, hangszigetelő, és sugárvédelmi üvegezéseink az emberek és a vagyontárgyak védelmét is garantálják.

Az üvegezési elemek meghatározzák az épület karakterét. Emellett zavartalan kilátást biztosítanak, és természetes fénnyel töltik meg a belső tereket ezáltal is kellemes légkört és látványt teremtve.

DOMOFERM, tolóajtók, tolókapuk

A DOMOFERM tolókapukat a milliméter pontosággal legyártott, rendkívül sima felületük jellemzi. A letisztult és funkcionális formatervezés és a tiszta gyártási technológiák elősegítik innovatív elképzeléseink megvalósulását – kórházakban, ipari- és modern épületekben egyaránt.

A cégünk kínálatában elérhető tolókapuk és teleszkópos kapuk számos területen optimális megoldást nyújtanak: lakóépületek, irodaépületek, egészségügyi-, ipari-, illetve szabadidős beruházásoknál.