DOMOFERM

A DOMOFERM vezető pozíciót tölt be Európa szerte az acélajtók, acéltokok, és az üvegezési elemek gyártásában és forgalmazásában. Az acéltermékek gyártásának szakértőjeként termékeinkkel mi minden igényére megoldásokat kínálunk: tűzgátlásra, betörésvédelemre, füstgátlásra, zajvédelemre, és hővédelemre is.

A DOMOFERM termékei számos felhasználási területen kitűnnek a kiváló minőségükkel: lakóépületek, irodák, egészségügyi-, ipari-, turisztikai-, illetve szabadidős beruházásoknál egyaránt.

Árajánlat

Felhasználási területek

A DOMOFERM termékei számos felhasználási területen kitűnnek a kiváló minőségükkel: lakóépületek, irodák, egészségügyi-, ipari-, turisztikai-, illetve szabadidős beruházásoknál egyaránt.

Otthon

Amikor hazaérkezik, csukja be az ajtót és élvezze ki az otthonából áradó nyugalmat! A minőségi élethez és a vitalitás megőrzéséhez elengedhetetlen a jó közéret, amelynek megteremtésben mi segíthetünk Önnek. Igényei szerint válogathat ajtóink és üvegezés megoldásaink széles kínálatából. Tapasztalt szakértőkből álló csapatunk teljes körű tanácsadása mellett számos kialakítási opciót és anyagot is kínálunk.

Turizmus

A minőségi élethez elengedhetetlen a szabadidős tevékenységekre is időt szánni. A szállodáknak, rendezvényhelyszíneknek, szabadidőközpontoknak és más létesítményeknek magas elvárásoknak kell megfelelniük. Mi a legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk az egyszerű beléptetéshez, amelyek hangszigetelést és biztonságot is nyújtanak. Noha olykor észrevétlenül is, de mindezen tényezők hozzájárulnak a vendégek elégedettségégéhez.

Iroda

Az ideális munkakörnyezetet kialakításához, mi a dolgozók igényeit is mindig figyelembe vesszük. Az ajtók az épületek egyik legfontosabb részét képzik, hiszen egyrészt korlátozzák a belépést, másrészt biztonságot adnak. A pozitív munkahelyi légkör megteremtésében elengedhetetlen a megfelelő ajtók kiválasztása.

Egészségügy

Az ápolást igénylő embereknek egy speciálisan kialakított környezetre van szükségük – leginkább funkcionális szempontból, de a kellemes közérzet és kényelemérzet megteremtése érdekében is. Épp ezért, cégünk évek óta foglalkozik kórházak és egészségügyi intézmények speciális igényeivel is. Termékeinkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a modern ápolás és gyógykezelés a lehető legoptimálisabb módon valósuljon meg.

Ipar

A forgalmas területeken, ahol elengedhetetlen a maximális teljesítmény – ott a DOMOFERM ajtói biztosítani fogják az utat a sikeres kivitelezés felé. Az ipari környezetekben és a közlekedésben a két legfontosabb szempont a biztonság és a funkcionalitás. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek minden kihívásnak eleget tesznek.

DOMOFERM, tűzgátló ajtók/acél ajtók

A DOMOFERM ajtói több szempontból is ideálisak: letisztult és modern megjelenést kölcsönöznek, kiváló minőségűek, és az acél miatt rendkívül időtállók – csak párat kiemelve. Az acéltermékek gyártásának szakértőjeként termékeinkkel mi minden igényére megoldásokat kínálunk: tűzgátlásra, betörésvédelemre, füstgátlásra, zajvédelemre, és hővédelemre is.

DOMOFERM,tok

A DOMOFERM acéltokok rendkívül tartósak és kiváló ellenállóképességük van a külső hatásokkal szemben – mint például a változó páratartalom vagy a kártevők. Az ellenálló galvanizált acélon kiváló minőségi primer bevonat is található, hogy később még egyéni igények szerint lehessen festeni.

DOMOFERM, üvegezés

A DOMOFERM üvegezések nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de a kiváló funkcióik is önmagukért beszélnek. A tűzgátló, hangszigetelő, és sugárvédelmi üvegezéseink az emberek és a vagyontárgyak védelmét is garantálják.

Az üvegezési elemek meghatározzák az épület karakterét. Emellett zavartalan kilátást biztosítanak, és természetes fénnyel töltik meg a belső tereket ezáltal is kellemes légkört és látványt teremtve.

DOMOFERM, tolóajtók, tolókapuk

A DOMOFERM tolókapukat a milliméter pontosággal legyártott, rendkívül sima felületük jellemzi. A letisztult és funkcionális formatervezés és a tiszta gyártási technológiák elősegítik innovatív elképzeléseink megvalósulását – kórházakban, ipari- és modern épületekben egyaránt.

A cégünk kínálatában elérhető tolókapuk és teleszkópos kapuk számos területen optimális megoldást nyújtanak: lakóépületek, irodaépületek, egészségügyi-, ipari-, illetve szabadidős beruházásoknál.