GEALAN zseniális kombináció

GEALAN S8000 IQ rendszer

Ez a 6 kamrás profil rendszer kiváló zaj- és hőszigeteléssel, valamint 74mm beépítési mélységgel rendelkezik. Tökéletesen megfelel minden energiamegtakarítási követelménynek. Az optimalizált anyaghasználat a gazdasági hatékonyságot helyezi középpontba, ezáltal egy kedvezőbb árú konstrukciót eredményezve. Alkalmazható 24mm és 44mm vastagságú üvegezéssel is, így biztosítva a megfelelő hőszigetelési értékeket. A profil stabilitása érdekében a gyártás során acél megerősítést alkalmaznak. Különböző színekben, akár faminta utánzatú fóliázott kivitelekben is rendelhető, melyek ellenállók a környezeti hatásoknak.

Árajánlat kérés

GEALAN S9000 rendszer

Ez a szintén 6 kamrás rendszer, 82,5mm beépítési mélységgel, és háromszoros EPDM gumitömítéssel rendelkezik; ezzel garantálva a kiváló hőszigetelési értékeket. Mind felújítás során végzendő nyílászáró cseréhez, mind új építésű házak nyílászáró elemeiként alkalmazható. A megfelelő üvegezéssel, akár passzív házak építésénél is megfelelő értékeket képes biztosítani. A szerkezet nagyobb stabilitását az STV® technológia alkalmazásával éri el. Különböző színekben, akár faminta utánzatú fóliázott kivitelekben is rendelhető, melyek ellenállók a környezeti hatásoknak. Azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik számára fontos egy kimagasló műszaki tartalommal bíró, legmagasabb igényeket is kielégítő ablakrendszer.

GEALAN Futura rendszer

A jövő ablakrendszere, kifejezetten magas hőszigetelési értékeket megkövetelő, új építésű passzív házak kivitelezésekor ajánljuk. Igazoltan Uf0,89W/m2K hőszigetelő értékkel. A szerkezet magas fokú stabilitását acél merevítés és  STV® technológia bztosítja. A színes szerkezetek, új akrilfestési technológiával készülnek, mely karcálló és időtálló kivitelt biztosít.

Gealan S 9000 HST emelő-toló rendszer

Az emelő-toló ajtórendszer lehetővé teszi, hogy sok fény áramoljon be házunkba, mégis egyben gondoskodnia kell az energiaveszteség minimalizárásáról is. A 82.5mm-es beépítési mélység, az 5 kamrás profil, az IKD® szigetelőtechnológia és az akár 52mm-es vastagságú 3 rétegű üvegezés teszi lehetővé a 0.95 W/m²K hőáramlási értéket.

Az emelő-toló ajtó kimondottan érdekes megoldást kínál a családiház- tulajdonosok számára, akiknek így lehetősége nyílik, nagy helyiségeket az előttük lévő területtel: terasszal, balkonnal vagy kerttel összenyitni.

Ez azonban nem csak az új építéseknél lehet egy tervezési lehetőség, hanem a régi épületek felújításánál is lehetőséget kínál a lakókomfort minőségi emelésére. Fa-dekorációinkkal, vagy színeinkkel az ajtó garantáltan házának dísze lesz.

Újrafelhasználható

Az S 9000 egy zárt gyártási anyagkörforgásra épít, ebben teljes mértékben újrahasznosítható anyagok alkalmazásával és a hosszú évek óta bevált anyagkoncepciókra alapozva.

Design orientált

Az új fejlesztésű profilgeometriák a GEALAN-ra jellemző 15° -os lejtéssel rendelkeznek a túlnyúlásban. Aláhúzva az új rendszer időtlen optikáját.

Teljesítményerős

Az S 9000 tervezve a maximálisan lehetséges hőszigetelésre. Minden bonyolult kiegészítő intézkedés nélkül – mint pl. a hermikusan elválasztott acélmerevítések – kiváló Uf-értékek, a középtömítéses változatban egészen 0,89 W/(m²·K)–ig, míg a széltömítéses kivitelekben egészen 0,97 W/(m²·K)–ig, érhetőek el.

Sokoldalú

Az S 9000 a 82,5 mm beépítési mélységével optimálisan alkalmas új építéseknél és felújításoknál és számos megjelenési formát
kínál, pl.: egy monostulppal a meglehetősen keskeny nézetekhez vagy egy szárnnyal a félsíkeltolású optikához.