DOMOFERM tokok

A DOMOFERM acéltokok rendkívül tartósak és kiváló ellenállóképességük van a külső hatásokkal szemben – mint például a változó páratartalom vagy a kártevők. Az ellenálló galvanizált acélon kiváló minőségi primer bevonat is található, hogy később még egyéni igények szerint lehessen festeni.

 

Rendelés

Robosztus

Az ajtótokoknak és ajtólapoknak kiemelt szerepük van az épületek jellegének a kialakításában. Amellett, hogy kellemes légkört teremthetnek, még a jó közérzethez is hozzájárulhatnak.

Az acél ajtótokok legjelentősebb európai gyártójaként, több évtizednyi szakértelemmel és tapasztalattal magunk mögött folyamatosan továbbfejlesztjük termékeinket, és igényekre szabottan innovatív megközelítéseket alkalmazunk. Fedezze fel a DOMOFERM acéltokok széles kínálatát, amelyek egytől-egyig a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.