Rólunk

Kizárólag gyártótói termékekkel dolgozunk, így a szabvány termékeken felül egyedi gyártást igénylő tervek megvalósítását is vállalni tudjuk. Több mint 10 éves beépítési és szervizelési tapasztalattal azon dolgozunk, hogy minőségi és megbízható munkát biztosítsunk minden megrendelőnk számára.elit

 

Nyissunk együtt a minőségre!

Folyamatosan követjük a piac változásait, az új gyártási technológiákat és trendeket. Rendszeresen részt veszünk a piaccal kapcsolatos képzéseken, így munkatársaink felkészülten tudnak segítséget nyújtani a tervezéstől a kivitelezésen át minden területen.

Célunk, hogy részletes, mindenre kiterjedő igényfelmérést követően a legjobb és legoptimálisabb megoldásokat nyújtsuk Önnek, és elégedett, visszatérő vevőkört építsünk ki.

Nyílászáró beépítés

  • Cégünk kizárólag magyar gyártói termékeket forgalmaz és épít be.
  • A megrendelőknek lehetősége nyílik a standard szerkezetek mellett, az egyedi méretek és kivitelek megvalósítására is.
  • A közvetlen gyártói kapcsolatok lévén azt is biztosítani tudjuk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb ár – érték arányú konstrukciót ügyfeleink számára.

Felmérés

Mivel egyedi igényekhez igazítjuk a nyílászárók gyártását, részletes ajánlatot CSAK DÍJMENTES és KÖTELEZETTSÉG MENTES felmérést követően (Budapest és 10km-es vonzáskörzetében, egyéb településeken egyedi ajánlat keretében) tudunk rendelkezésükre bocsátani.

MablakT számokban 2022

 

Elégedett ügyfél

Kicserélt nyílászáró

Árajánlat

Csésze kávé

Csapatunk