Berg Nyílászárók

A gyártás létrejöttével az volt a legfőbb cél, hogy a hazai felhasználók számára is elérhető legyen egy magas minőségű műanyag nyílászáró család.

 

Rendelés

 A Berg Nyílászáró

 A cég 1999-ben alakult.  Nyílászáróik elkészítésekor elsődleges szempont, hogy a gyártósorról ne csupán egy ablak kerüljön le, hanem termékeikben benne legyen szívük-lelkük, elhivatott, több gyártó és forgalmazó által elismert szakembereik hozzáértése, valamint az alapanyagok kiváló minősége, hogy nevük egyet jelentsen a kimagasló minőséggel és tartóssággal.

A BERG System Kft. rendkívül fontosnak tartja környezetünk védelmét, ezért a nyílászárók gyártásakor keletkező hulladék nem a környezetünket szennyezi, hanem újrahasznosítás formájában ismételten felhasználásra kerül.

A továbbiakban bemutatjuk termékeiket a teljesség igénye nélkül, hiszen a széles szín- és formaválaszték nem teszi lehetővé, hogy kínálatuk valamennyi típusára kitérjünk. Minden egyéb további kérdésükre munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.