PONZIO

Az alumínium nyílászárók a mai modern kori építészet alap elemeivé váltak. Azon túl hogy modern, letisztult stílusúak, nagyobb használatba vételi követelményeknek is képesek megfelelni. Ezért alkalmazásuk nagyon széles körben – az otthonoktól, üzlethelyiségeken át, irodaházak homlokzati és beltéri használata esetén is egyaránt – javasolt. A mai modern alumínium nyílászárók hőátbocsájtási tényezői is már megfelelnek a modern kori előírásoknak, így egyszerre képesek megfelelni az esztétikus megjelenést-, a nagyobb fokú igénybevételt- és az energiatakarékosság szempontjait ötvöző igényeknek.

Árajánlat kérés

PONZIO PE68 HI rendszer

 3 kamrás felépítésű, 68mm beépítési mélységű alumínium rendszer. Lehetőséget biztosít két-, illetve három rétegű üvegezési megoldásokra is 51mm szélességig. Az ablakszárnyak és tokok kamrái szigetelő habbal töltöttek, ezzel biztosítva a szerkezet Uf1,3W/m2K hőátbocsátási értékeit. Az ajtó rendszerek hőátbocsátási értéke 1,5-2,1 W/m2K. Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk ahol a nyílászárók nagyobb igénybevétele problémát okoz a nyílászárók időtállóságában, valamint egy költségeket tekintve előnyös konstrukciót keresnek.

 PONZIO PE78N HI rendszer

 78mm beépítési mélységű, 23-61mm üvegezés befogadására képes számtalan RAL színskála szerinti színben, valamint fa imitációban is kapható alumínium szerkezet. A tok és a szárnyprofilban található szigetelő hab, valamint az üvegezés alatti zárt kamrák teszik lehetővé, az Uf0,9W/m2K hőátbocsátási értéket. Az ajtótok kamrái 34mm szélesek; extra gumi tömítéssel rendelkeznek, így a hőátbocsájtási együtthatójuk 1,5W/m2K értéket hoz. Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek a megjelenés és időtállóság mellett fontos, hogy nyílászáróik kiváló hőszigetelési értékekkel bírnak.

PONZIO SL 1600TT

Kültéri használatra szánt emelő-toló rendszer. Felépítése lehetővé teszi nagyobb konstrukciók létrehozását, akár 6 szárnnyal, melyek egyenként is nagy tömegűek.

A keret beépítési mélysége 67mm, kétsínes keretnél 160mm, háromsínesnél 247mm. A profil legfeljebb 51mm széles betét, vagy üveg befogadására alkalmas. Különösen ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik hatalmas üveg felületeket álmodtak meg otthonaikba, és az ehhez legmegfelelőbb és legidőtállóbb megoldást keresik!