DOMOFERM kapuk

A DOMOFERM tolókapukat a milliméter pontosággal legyártott, rendkívül sima felületük jellemzi. A letisztult és funkcionális formatervezés és a tiszta gyártási technológiák elősegítik innovatív elképzeléseink megvalósulását – kórházakban, ipari- és modern épületekben egyaránt.

 

Rendelés

Formatervezés és funkcionalitás

A DOMOFERM tolókapuk legalább annyira sokoldalúak, mint az Ön elképzelései!  A cégünk kínálatában elérhető tolókapuk és teleszkópos kapuk számos területen optimális megoldást nyújtanak: lakóépületek, irodaépületek, egészségügyi-, ipari-, illetve szabadidős beruházásoknál.

Az ajtóelemeket az Ön igényeihez igazítjuk. Termékeinket egyedi méretekben is legyártjuk és egyéni megoldásokat kínálunk tűzgátló kivitelezésekre. A rendkívül nagy nyílásokhoz innovatív ajtószerkezeteket biztosítunk, szinte bármilyen felhasználásra.

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.