ROTO, tetőtéri ablakok és kiegészítők

Otthon a tető alatt.

Kényelem, energiahatékonyság és biztonság: az előnyök hármas kombinációja, amivel tetőablakaink hozzájárulnak ahhoz, hogy egy tetőtérből valódi otthon válhasson.  A gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag és a párazáró fólia gondoskodik az tetőablak megfelelő hőszigeteléséről és a hőhidak kiküszöböléséről.

Árajánlat

German made: A prémium minőség

A Roto egy 85 éve alapított német vállalatcsoport, mely az évek során megbízható globális vállalattá nőtte ki magát.

A kezdetektől a következő elveket követjük: innováció, minőségorientáltság, pontosság és megbízhatóság. Ezeket az értékeket német tulajdonságoknak gondoljuk, és a magunkénak valljuk. Ezért határoztuk el, hogy a jövőben teljesítményünket a „german made” szlogennel azonosítjuk.
Ez számunkra jóval többet jelent, mint a „made in Germany” kifejezés. Egy szellemi örökség és értékközpontúság, mely több, mint egy egyszerű utalás a termék gyártási helyére. Egy ígéret, hogy hagyományainknak megfelelően dolgozunk, a gyártás országától függetlenül.

Biztonság: 15 év szavatosság

A 85 éves Roto egész Európában prémium minőségű termék eket kínál, melyeket a legszigorúbb német előírások alapján ellenőriznek.

Egyedi nyitásmódok

Ergonomikus kialakítás

Három különböző nyitásmód: klasszikus középen billenő, felső harmadban nyíló vagy felnyíló tetőtéri ablakaink között mindenki megtalálja az
otthonának és igényeinek megfelelő megoldást. Ablakainkra és azok kilincseire a modern és letisztult dizájn jellemző. Kialakításuk során nem csak az esztétikus forma, de az ergonómia és kellemes tapintás is hangsúlyos szerepet kapott. Külső és belső kiegészítőinket nem csak a funkcionalitás, hanem színek gazdagsága és kombinálhatósága teszi még izgalmasabbá.

Extra hőszigetelés

Hőszigetelő Csomaggal

A Roto Hőszigetelő Csomag gyárilag előszerelt, így a beépítési hiba lehetősége minimális. A hőszigetelés a tok felső síkjáig ér, ezáltal a hőhidak kialakulásának az esélye jelentősen csökkenthető. A Hőszigetelő Csomag akár 5 fokkal emelheti a belső felület hőmérsékletét, ezáltal csökkentve a fűtési költségeket. A Hőszigetelő Csomaggal szerelt tetőtéri ablak hozzájárul a ház optimális energiafelhasználásához és a páralecsapódás veszélye szinte teljesen elkerülhető.

15 év szavatosság

A garancia, ami magáért beszél

15 év anyagszavatosság a Roto tetőablakok anyagára:
+ Külső biztonsági üveg törésére,
jégkár által.
+ A vasalatok és szerelvények.
+ A vázszerkezet és keret terhelés
okozta törése esetén.

Háromszor jobb választás

Felső harmadban nyíló tetőablak 3-rétegű üveggel

Új, felső harmadban nyíló tetőablakunk a Handwerk kategória összes előnyét képviseli. Prémium minőséget, alapmodellen felüli extrákat és egyedi megoldásokat. Az egyedi nyitásmódnak köszönhetően a hagyományoshoz képest a billenési pont jóval magasabban van.