DOMOFERM üvegezések

A DOMOFERM üvegezések nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de a kiváló funkcióik is önmagukért beszélnek. A tűzgátló, hangszigetelő, és sugárvédelmi üvegezéseink az emberek és a vagyontárgyak védelmét is garantálják.  

 

Rendelés

Hosszan tartó védelem a maximális biztonságért

Az üvegezési elemek meghatározzák az épület karakterét. Emellett zavartalan kilátást biztosítanak, és természetes fénnyel töltik meg a belső tereket – kellemes légkört és látványt teremtve.

Számos előnnyel jár a DOMOFERM üvegezési elemeit választania. A lehető legtökéletesebb kialakítással készülnek – különböző felületű változatokban és kiegészítő opciók sokaságával elérhetők. Épp ezért, termékeink bármilyen típusú szobával harmonizálnak. Mi több, üvegezéseink egyedülállóan tartósak az igényesen kiválasztott, felhasznált anyagoknak köszönhetően. Egy kiváló befektetés a jövőre nézve!

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.