DOMOFERM acél ajtó

A DOMOFERM acél ajtószárnyak kiváló minőségű acélból készülnek és minden felhasználási területre ideális választás lehetnek. Az egyedi felületek és kiegészítők modern építészeti hatást kölcsönöznek az ajtóelemeknek, amelyek a lehető legmagasabb követelményeknek is eleget tesznek.

 

Rendelés

Legkiválóbb minőségű acél

A DOMOFERM ajtói megoldásokat kínálnak a kellemes otthoni és munkahelyi környezet megteremtéséhez. Az ajtóknak kulcsfontosságú szerepük van esztétikai és biztonsági szempontból. Azon felül, hogy az ajtók karaktert adnak az épületnek, a kellemes légkör és komfortérzet megteremtéséről is gondoskodnak. Mi otthonába a lehető legjobb minőséget, biztonságot és megjelenést egyaránt garantáljuk termékeinkkel.

A DOMOFERM ajtói több szempontból is ideálisak: letisztult és modern megjelenést kölcsönöznek, kiváló minőségűek, és az acél miatt rendkívül időtállók – csak párat kiemelve. Az acéltermékek gyártásának szakértőjeként termékeinkkel mi minden igényére megoldásokat kínálunk: tűzgátlásra, betörésvédelemre, füstgátlásra, zajvédelemre, és hővédelemre is.

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.