Pannon Therm

Természetes fa nyílászárók, egyedi megrendelésre magas minőségben. A legkülönbözőbb méretű alakú nyílászárók gyártása különös gonddal.

 

Rendelés

Pannon Therm

A PANNON THERM olyan márkanév, melyet a vásárlók rendkívül versenyképes árú és jó minőségű fa nyílászáróként ismernek. Korszerű gépeik pontossága és a gondos emberi kéz munkája garantálja termékeik jó minőségét.

 A PANNON THERM elnevezésű homlokzati nyílászáróik LURONORM kialakításúak, és megfelelnek az osztrák (ONORM) és a német (DIN) szabványoknak is.

Termékeik minőségét külső szervezet, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs KHT (ÉMI) szigorú kritériumok szerint vizsgálta.

A rendkívül erős Európai Környezetvédelmi Előírásoknak gyártásunk folyamán maradéktalanul eleget tesznek. Jó minőségű és esztétikailag szép referenciáikat az ország egész területén megtalálhatja. Referenciáik között szállodák, közintézmények, családi házak, ipari épületek nyílászárói is megtalálhatók.

Látogassa meg a fővárosi bemutatótermüket mintha csak ott járna, kattitnson a “Bemutató terem” gombra.

SZAKTANÁCSADÁS

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjunk szolgálni.

FELMÉRÉS

Bizonytalan nyílászárói méretében? Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink felkeresik a helyszínen és pontos gyártási méreteket vesznek fel egyedi igényei alapján.

BEÉPÍTÉS

Cégünk vállalja a forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

KARBANTARTÁS/GARANCIA

Szerződés esetén a kötelező évenkénti karbantartást cégünk elvégzi. Műanyag nyílászáróinkra 5 év garanciát adunk. Karbantartási szerződés esetén 8-10 év.